fbpx

IdeaLabs

Информация за фирмата Idealabs

 

 

Лабораторията IdealLabs, базирана във Вашингтон, САЩ произвежда и предлага, вече и на българския пазар високо  качество бутикови добавки.

Създадени на базата на прецизни изчисления от десетки научни изследвания, продуктите IdeaLabs притежават основно акцент върху изграждането и подкрепата на здравословен метаболизъм. Суровините използвани за създаването на бутиковата линия добавки притежават специални формули с безкомпромисно качество. Един от най-ярките примери за това е Витамин К2 (мк4), който може да се срещне в най-различни разновидности, притежаващи съответно и различно действие върху биохимичните процеси в човешкото тяло.

Добавките IdeaLabs са подходящи за всеки, независимо от възрастта и пола. Едно от основните им свойства е да действат като балансиращ фактор на конкретни естествени процеси, протичащи в организма. При необходимост се препоръчват комбинации от два или повече от два продукта за постигането на оптимални резултати.

Каталогът с продукти IdeaLabs се разширява постоянно с цел да отговори на различните потребности на своите почитатели в цял свят.  Най-голям интерес за нас представляват предимно продуктите подходящи за спортисти и фитнес ентусиасти, а именно тези с анаболни и андрогенни свойства, както и балансиращите хормона естроген.

*Всички съставки в продуктите IdeaLabs са легални според нормите на Международното законодателство.

http://www.idealabsdc.com/lab/

http://www.idealabsdc.com

Списък с имената на продуктите IdeaLabs:

Pansterone®™

Oxidal®™

EstroBan®™

Energin®™

MelaNon®™

Progestene®™

Retinil®™

SolBan®™

StressNon®™

TyroMax®™

Kuinone®™

Lapodin®™

MitoLipin®™

Виж продуктите на фирмата в нашия магазин