fbpx

Mega Gear ™

Mega GearMegaGear ™

MegaGear ™ е единственият производител на ксеноандрогени (законни алтернативи на анаболните стероиди) в света. Продуктите на MegaGear ™ са супер-анаболни вещества, които показват андрогенни и анаболни ефекти, като покачване на мускулната маса и значително повишаване на силата. Начинът по който, ксенохормоните работят е описан подробно в няколко научни статии и практически доказан с все по-големия брой спортисти, които избират тези продукти за своята професионална подготовка.

Производствени стандарти

MegaGear продуктите се произвеждат в Чехия, в модерни съоръжения отговарящи на високите стандарти и строги изисквания в  производството, опаковането и съхранението на фармацефтични продукти в рамките на Европейския съюз. 

Нашите продукти на маслена основа се филтрират с разширено филтриране от 0,22 микрона. Целият производствен процес се осъществява в контролирани ултрастерилни фармацевтични помещения.

Бензиловият алкохол се използва като бактериостатично средство, което се облъчва с UV светлина няколко пъти по време на производството.

Правна Информация

Всички продукти MegaGear ™ са официално регистрирани за свободна продажба в Европейския съюз. За тяхното закупуване и употреба не е необходимо лекарско предписание.

Вносът за лична употреба в САЩ, Канада и всички други страни, които не са членки на ЕС също е законен. Повечето страни считат за “внос за лична употреба” доза, достатъчна за цикъл от три месеца. MegaGear ™ продуктите са хранителни добавки и следва да бъдат обявени като такива за митнически цели.

Името и логото MegaGear ™ са регистрирани търговски марки на MegaGear Ltd, Братислава,Словакия.

Употреба

Продуктите MegaGear ™ се съхраняват при стайна температура (и след отваряне).

Всички продукти MegaGear ™ са предназначени за перорално приложение.

Не бива да се превишава максималната дневна доза.

Препоръчваме на нашите клиенти да спазват циклите за употреба, с които да позволят на тялото си добро възстановяване (поне един месец почивка след всеки цикъл).

Ксеноандрогени от Mega Gear
Всички продукти MegaGear ™ се базират върху революционно нова нагласа в ендокринологията. Отдавна е известно, че някои съединения, като модифицираните токофероли (продуктите MegaGerar) показват сходни ефекти върху животни и хора като естествените хормони. За разлика от стероидните хормони, модифицираниte токофероли / токотриеноли (и никотинамиди, от 2011 г. насам) са законни за продажба и употреба в целия свят.

MegaGear  се гордее с това, че е първата компания в състояние да приложи новите изследвания в реалния живот. Ние насърчаваме нашите клиенти да споделят опита си с нас – това именно  ни помага да разработваме нови и по-добри продукти!

Тренировъчни цели

Моля проучете по-подробно действието на всеки един продукт MegaGear ™ преди да го използвате.

Мускулна маса: Danabol, Deca 200, Testobol 250, Susta-max 250, Prop 100

Чиста мускулатура: Tren-bol 100, Tren-enant 150, Boldo-bol 200, Primobol 100, Oxandro

Издържливост: Winny 50, Oral T-Bol, Clen

Понижаване производството на собствения тестостерон

Ксенохормоните показват много сходни свойства с анаболните стероиди и споделят с тях някои начини на действие. Логично е да се предположи, че до някаква степен, те могат да предизвикат и понижаване на производството на естествения тестостерон, както е при стероидите. До този момент обаче не съществува клинично проучване, което да показва такъв възможен страничен ефект от модифицирани токофероли / токотриеноли / никотинамиди.

Комбиниране

Малко спортисти (и особено културисти) използват само един продукт за постигане на тренировъчните си цели. Обикновено е необходимо да се комбинират няколко различни продукта, практика, известна като цикъл (комбиниране, stacking..).
***

Правилната диета
Значението на правилното хранене в бодибилдинга и други силови спортове не може да се подценява. Някои атлети (особено начинаещите) гледат на добрите продукти като на сребърен куршум, който като по чудо ще им помогне да постигнат своите тренировъчни цели. Но човек трябва да осъзнае, че хормони, прохормони, ксенохормони и другите подобни вещества само улесняват синтеза на протеин при определени условия.
***
Главното условие, разбира се, е наличието на протеин или свободни аминокиселини, които служат като градивни елементи за нова мускулна маса.
***
Насърчаваме потребителите на MegaGear ™ да се информират за подходящата диета, която ще им помогне да изпълнят своите цели. Балансираното хранене и правилното трениране са незаменими компоненти по време на всеки тренировъчен цикъл.

Генетика
Като естествено срещащите се хормони, хормоните деривати и ксенохормоните проявяват своито действия по различен начин при различните хора.
***
Важно е да се осъзнае, че генетиката играе важна роля в начина, по който реагира нашето тяло на различни видове медикаменти и хранителни добавки.
Това означава, че вещество, което води до силна андрогенна реакция при един човек, може да предизвика само лека реакция при друг.
***

Share This