fbpx

Как да поръчам

Пазаруването в електронния магазин XENOBG  в 5 лесни стъпки.

За да направите своята поръчка Ви препоръчваме да направите регистрация, което впоследствие Ви дава възможност да се възползвате от промоциите на нашия на онлайн магазин

1 стъпка След като разгледате съответния артикул, който сте харесали, избирате количество опаковки и избирате бутон „Купи”. По този начин избирате и останалите продукти, които желаете. В дясната част на екрана се визуализира вашата покупка – съдържание на количката Ви.

2 стъпка Когато приключите с избора на продукти, избирате бутон „Преглед на количката”, който Ви препраща към Вашата поръчка.

3 стъпка Прегледайте поръчката си.

4 стъпка Избирате бутон „Продължаване с поръчката“, където ще видите адреса, на който да бъде доставена заявената от вас стока. Ако адресът за доставка е същият като този от регистрацията Ви, махнете тикчето вдясно от „Изберете друг адрес“. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до различен адрес, попълнете полетата отдолу. Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена до офис на Еконт, моля впишете точното наименование и адрес на офиса в полето за Бележки към поръчката. Ако желаете допълнителни уточнения, напишете ги в същото прозорче, например:

 

  •   Желая да получа продукта в избран ден и час (заплаща се допълнително) или
  •   Моля изпратете ми подробно упътване за използване на продуктите или
  •    Моля продуктите да ми бъдат доставени  в работно време от 9 до 18 ч“ или

5 стъпка Необходимо е да сложите тикче за потвърждение, че се съгласявате с условията за ползване и избирате бутон „Поръчай”, с което приключвате с поръчката си.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – над 200 лева – по избор на клиента до офис на Еконт или до адрес

Всички поръчки се изпълняват с Еконт Експрес

Поръчки приети до 16 ч. се обработват на същия ден, а такива след 16 ч. се обработват на следващия ден.

Със заявяването на поръчка Вие се съгласявате с Общите условия електронен магазин XENOBG, със силата на договор.