Хубавото при този продукт е, че прогресът идва постепенно, което щади организма и дава възможност за адаптация без стрес

Васил Янчев MegaGear Xenobg 1Занимавам се със силов трибой от 15 години, 10 от които съм бил активен състезател. Започнах да се състезавам в категория до 82.5 кг, като минах през още 4 категории и стигнах до 120 кг. През цялото това време натрупах доста състезателен опит. Имам две европейски титли за младежи и една вицесветовна в същата възрастова група, също съм и мнократен републикански шампион. Движението мъртва тяга е моята коронна дисциплина, на което имам много международни отличия, първи места и републикански рекорд от 357.5 кг. В категория до 105 кг. В останалите движения имам най-добри постижения на клек 365 кг и на вдигане от лег 250 кг. В трибоя имам най-добър общ резултат от 975 кг в променената вече категория до 125 кг. Това е покрит норматив за званието „Майстор на спорта”.
За пръв път чух за ксеноандрогените от моя добър приятел и бих казал най-добрия треньор по силов трибой в България Димо Бенев. Тъй като неговото мнение винаги е било подкрепяно от факти и действия, аз се заинтригувах и го попитах за този нов за мен продукт. Разбрах, че са го ползвали и други изявени състезатели по силов трибой, вдигане на тежести и културизъм като Тодор Василев и Тодорка Иванова. От тях чух много добри отзиви за ефекта и резултатите от ксеноандрогените, както и друго много важно нещо, че са наистина чисти и безвредни, тъй като това са хора, които подлежат на постоянен допинг контрол.
С екипа на Ксено БГ обсъдихме и решихме, че най-добрата комбинация за мен ще е уини с данабол, като доказани мощни продукти. При стероидните им еквиваленти това определено не е добра комбинация, но при ксеноадрогените се съчетават отлично. Още повече, че исках да проведа своеобразен експеримент с тези нови и сравнително непознати у нас продукти. Не очаквах нищо като резултат – виждал съм и преди продукти с имена стероиди, които претендират да са техен заместител и ефекта винаги е бил минимален.
Vasil Ianchev MegaGear Xenobg 5В момента съм преустановил състезателната си кариера за неопределено време и съм се отдал предимно на треньорска дейност, но не само в силовия трибой, а и в сферата на тренировките за функционалност – кондиционните тренировки с професионална насоченост, както и фитнес тренировки за масово ползване. Тъй като ежедневието ми е доста натоварено с работа и семейни ангажименти, нямам възможност да спазвам стриктен хранителен режим, както и не винаги имам възможност да отделя нужното време за собствените си тренировки. Това ме научи на гъвкавост, импровизация и иновативност в тренировъчния ми режим.
По време на цикъла с двата препарата уини и данабол почувствах по-добро възстановяване и издръжливост от към обемност на тренировките. Например ако преди това можех да направя една или две максимални серии на тяга, сега издържам по 4-5 такива тежки серии. Благодарение на тази работоспособност усетих осезаема разлика в силовите ми постижения. Друг добър ефект е възстановяването между отделните серии в тренировката, времето ми за почивка намаля, без това да повлияе на силата или броя на повторенията. Това беше добре дошло за мен, защото за същото време като преди започнах да правя много по-обемни и качествени тренировки. Успоредно със силовите тренировки аз правя и кросове, като кардио не само за поддържане на по-ниско ниво на телесни мазнини, а и за поддържане на добра обща издръжливост. Балансът между двата вида натоварване винаги е бил много труден или почти невъзможен, но аз винаги съм бил твърдо решен да го поддържам. Никога досега не ми е било толкова лесно да постигна този баланс, колкото по време на цикъла с ксеноандрогените. Въпреки увеличаването на времето и дистанциите, които правех с бягането, силата ми не намаляваше. Дори напротив, имаше значителен прогрес. Станах по-силен, по-бърз и по-издръжлив, без да променям нещо в методите си на тренировка. Общата ми функционалност се подобри значително. Вследствие на тези тренировки се промених и визуално, като без да променям нещо в храненето, качих 2-3 килограма лично тегло, и мускулатурата ми стана доста по-изразена и релефна, което беше явен факт, че съм намалил и процента на подкожни мазнини.
Vasil Ianchev MegaGear Xenobg 6За да съм сигурен дали ксеноандрогените работят, аз реших по време на цикъла с тях да не вземам никакви други препарати и дори хранителни добавки. Вземах само три пъти по едно хапче на ден от двата препарата сутрин, обед и вечер. Това правеше по три таблетки данабол и три таблетки Уини на ден. И така в продължение на два месеца.
Признавам, че първоначално имах съмнения в действието на ксеноандрогените, тъй като ефектът при тях идва много по-бавно, отколкото при стероидите или дори при хранителните добавки. Но впоследствие, когато усетих нещата на практика в залата, се убедих, че наистина действат. Хубавото при тях е, че прогресът идва постепенно, което щади организма и дава възможност за адаптация на опорно-двигателния апарат и на кардио-респираторната система. Това дава възможност да се натоварвам, без да причинявам стрес за тялото си. Няма ги тези схващания, крампи или намаляване на гъвкавостта – тъй нареченото „удървяне” на мускулатурата, както при някои от стероидите. Препоръчвам тези препарати на всички, които искат да постигнат резултати с нещо ново и различно. Подходящи са не само за професионални спортисти, а и за обикновените хора, които тренират във фитнес залите и искат просто да подобрят външния си вид, общата си работоспособност и функционалност.

Vasil Ianchev MegaGear Xenobg 4Vasil Ianchev MegaGear Xenobg 3Vasil Ianchev MegaGear Xenobg 2

This post is also available in: Romanian

Вашият коментар