fbpx

 

Представяне на продутките IdeaLabs llc dc/Айдиялабс

Лабораторията IdealLabs, базирана във Вашингтон, САЩ произвежда и предлага, вече и на българския пазар,  високо  качество бутикови добавки.

  Създадени на базата на прецизни изчисления от десетки научни изследвания, продуктите IdeaLabs притежават основно акцент върху изграждането и подкрепата на здравословен метаболизъм. Суровините използвани за създаването на бутиковата линия добавки притежават специални формули с безкомпромисно качество. Един от най-ярките примери за това е Витамин К2 (мк4), който може да се срещне в най-различни разновидности, притежаващи съответно и различно действие върху биохимичните процеси в човешкото тяло.

  Добавките IdeaLabs са подходящи за всеки, независимо от възрастта и пола. Едно от основните им свойства е да действат като балансиращ фактор на конкретни естествени процеси, протичащи в организма. При необходимост се препоръчват комбинации от два или повече от два продукта за постигането на оптимални резултати.

Всички продукти IdeaLabs се приемат трансдермално(с нанасяне върху кожата). Подходящо и изключително резултатно е също приемането им  през лигавица. Тази тяхна особеност  ги  прави изключително интересни, тъй като изключва преработването на продукта чрез храносмилателната система. По този начин активните вещества се усвояват максимално, така както могат да се усвоят единствено чрез подкожно инжектиране.

  Каталогът с продукти IdeaLabs се разширява постоянно с цел да отговори на различните потребности на своите почитатели в цял свят.  Най-голям интерес за нас представляват предимно продуктите подходящи за спортисти и фитнес ентусиасти, а именно тези с анаболни и андрогенни свойства, както и балансиращите хормона естроген.

*Всички съставки в продуктите IdeaLabs са легални според нормите на Международното законодателство.

http://www.idealabsdc.com/lab/

http://www.idealabsdc.com

Списък с имената на продуктите IdeaLabs:

Pansterone®™

Oxidal®™

EstroBan®™

Energin®™

MelaNon®™

Progestene®™

Retinil®™

SolBan®™

StressNon®™

TyroMax®™

Kuinone®™

Lapodin®™

MitoLipin®™

 

Share This