fbpx //*** post tags***/

Д-р Рей Пийт е някой, на когото ще се радвате точно както и ние заради пътят който ни разкри в борбата с различни хормонални проблеми.

Ще се изумите от знанието, което е на път да овладеете от този човек. Д-р Пийт има докторска степен в областта на биологията от Университета в Орегон, специализира физиология. Преподава в Университета в Орегон, Колежа в Урбана, Държавния университет в Монтана, Националния колеж по натуропатична медицина, Универсидад Веракрузана, Универсидадската автонома на Мексико и в Блейк Колидж и през годините работи с много клиенти за частни хранителни консултации.

Той започва изследванията си през 1968 г., много преди някой от т. Нар. холситични лекари и нутриционисти, които правят видеоклипове в youtube , дори да се родят, главно по отношение на прогестерона и хормоните, тясно свързани с него, като протектори на структурата и енергията на тялото срещу вредното въздействие на естрогена, радиацията, стреса и липсата на кислород.

Освен това е редактор и пише собствен си бюлетин, който издава, както и автор на няколко фантастични книги, една от които е , „Хранене за жени“. Той също е художник, а някои от неговите произведения на изкуството, както и невероятни публикации в блога, могат да се видят на http://www.raypeat.com

Рей Пийт FB група: https://www.facebook.com/groups/778765572568876/permalink/779119645866802/

Share This